Luft / Vand Varmepumper

til udendørs opstilling

alira LWA-Serien til fritstående

opstilling udendørs 7-31 kW

LWA serien, er velegnet til både nybyggeri og eksisterende bygninger, hvor der ikke er plads til jordvarme eller indvendig opstilling af anlægget. Anlæggene kan kaskadekobles så det er muligt at opvarme store bygninger med luft vand. Bruges ofte ved energirenovering af skoler, institutioner, sportshaller og kontorbygninger hvor man ikke ønsker at lave for meget om, på de eksisterende installationer. Besparelsen ved at skifte fra gamle oliefyr til LWA Serien, ligger erfaringsmæssigt på 40-50% af varmeregningen.

Luft / Vand Varmepumper

til indendørs opstilling

alira LW og LWC-Serien til indendørs

opstilling 6-31 kW

LW og LWC Serien, svarer opbygnings og effektmæssigt til LWA Serien, men er beregnet til indendørs opstilling, hvor luften til ind og udsugning føres igennem væggen v.h.a. luftkanaler. En lidt mere diskret og integreret løsning hvor cirkulationspumper, brugsvandsomskiftere og styring er indbygget. Omfanget af det indbyggede udstyr kan dog variere, alt efter anlægstype. Luftkanaler og murgitter vælges som tilbehør, alt efter størrelse og opstillingsmetode.

Luft / Vand Varmepumper

til vægmontering

alira LWD-Serien, nyeste generation af

luft/vand varmepumper 5,7og 9 kW

LWD Serien, er sidste nye generation af Luft/Vand varmepumper. Utrolig lydløs og efficent varmepumpe. Fremløbstemperatur op til 70 grader. Miljøvenligt, narturligt kølemiddel. Elektronisk styring og kontrol af kølekreds, sikrer den mest optimale drift under alle temperaturforhold. Kan monteres i dobbelt konfiguration med en effekt på op til 18 kW. Energimærkning ved alle temperaturer A++
© AIT Varmepumper - Møllegade 98 - 6310 Broager - CVR37069965 - Tlf 74 430 480 - info@ait-varmepumper.dk
START OM PRODUKTER FORHANDLERSHOP KONTAKT

PRODUKTER

LUFT / VAND VARMEPUMPER

Bolig Institutioner Industri Fjernvarme

Miljøvenlig Varme til

the better way to heat
Tilbage til Produkter Luft/Vand Detaljer og Data